9 Aralık 2011 Cuma

Starbucks'ta Dördüncü Gün Programı - 9 Aralık Cuma

İşgalin dördüncü günü programı belli oldu. Yoğun bir gün, açık derslerimiz, müzik dinletimiz ve her an değişebilen sürpriz gündemlerimizle.




2 yorum:

  1. Arkadaşım siz imza mı topladınız, dilekçe mi yazdınız? Yol yordam bilmiyor musunuz siz? Böyle tepki mi gösterilirmiş? Lütfen biraz mantıklı olun, legal yollardan adam akıllı çözümler bulmaya çalışın. Medyada yer edinmeniz sizi yanıltmasın. Haber değeriniz olabilir ama asla kahramanca bir şey yaptığınız savunulamaz. Aksine oldukça gülünç ve anlamsızsınız. Yaptığınız, iş değil. Sizi oturup düşünmeye davet ediyorum. Yaptığınız işi en ufak sorgulayabilirseniz anlamsızlığının farkına varacaksınız. Çünkü bu iş barbarca, bir çözüme yönelik değil. Gururla "işgal" diyorsunuz ya buna, ama yanına da "şenlik" gibi bu durum için oldukça eğreti bir kelime kullanıyorsunuz ya... Diyecek bir şey yok daha fazla. Siz apolitik gençlikten betersiniz. Debeleniyorsunuz ama ne amacınız belli, ne de aracınız mantıklı.

    Afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  2. Yaklasik 15 senedir bu okulda olan bir insan olarak sizi sonuna kadar destekliyorum. Sizinle gurur duyuyorum. Cok guzel bir eylem yapiyorsunuz. videolari izleyince eyleminizin ve sizin naifliginizi rahatca gorebiliyoruz. Bu okulun her bir kaldirim tasi bu okulun ogrencilerine aittir. Bogazicili olmak demek boyle bir sey. Siz de gonlunuzce yerlesin, kullanin orayi. Isgal kelimesindeki ironiyi anlamayanlar dusunsun.

    YanıtlaSil