8 Aralık 2011 Perşembe

Şu Anda, Şimdi, Şimdi!

Evet, yemeğimizi yedik. Lahmacunlarımız, çiğköftelerimiz geldi. Acaba Starbucks burada lahmacun, çiğ köfte yedik diye müşterisini kaybetmemek için "Müşterimiz olmaya devam edenlere white chocolate mochanın yanında lahmacuna sarılı çiğ köfte bedava!" der mi? Çayımızı, kahvemizi içiyoruz şimdi. Yavaş yavaş kalabalıklaşıyoruz; içeride, dışarıda... Çok güzel oldu burası. Daha da güzel olacak.

3 yorum:

  1. muhteşemsiniz! batı avrupanın apolitik, parti (eller havaya manasında) gençliğinin öte yanında kendi okulumu internet üzerinden de olsa takip edebilmek... bir sonraki çaylar/kahveler belçika'dan!

    YanıtlaSil
  2. peki hazal ana'dan dürüm söyleyip de aynı evde yaşadığınız insana bir parça olsun teklif etmemeye, onun yaptığı yemeği beğenmeyip biz dışarıdan söylüyoruz dedikten sonra dışarıdan gelenler bitince onun yemeğine çökmeye, bununla da yetinmeyip adama evin aşçısı muamelesi yaparak sucuk uzatıp "bunu pişir" demeye, aynı adam arkadaşlarını çağırınca yedikleri iki lokma yemek için evde "toplantı" düzenlemeye, ama utanmadan sıkılmadan elektriği ortak ödenen evde kendi odanıza elektrikli ısıtıcı kurmaya orada da devam ediyor musunuz? yoksa kameraların önünde paylaşım, gerçek hayatta "senin malın benim malım, benim malım benim malım" zihniyeti mi?

    YanıtlaSil
  3. Sevgili bogazici1500, aramızdan hangi arkadaş seni böyle kızdırdı bilinmez ama hayır sıtarbaksta işler öyle yürümüyor. Gönüllü sorumluluk paylaşımına dayalı ve rotasyon usulüyle yemek, temizlik, vs. yapıyoruz. Eğer vaktin olursa buyur gel birlikte pişirelim, birlikte yiyelim.

    YanıtlaSil