29 Aralık 2011 Perşembe

canlı toplantı notu yayını

Rektörle görüşmemizin notlarını canlı canlı buradan takip edebiliyorsunuz.

3 yorum:

  1. Görülen o ki konuşarak hallolmayacak bu işler. zira devlet her zaman babacandır. Vites yükseltmenin vaktinin geldiğini hatırlatan, güzel bir toplantı olmuş...

    YanıtlaSil
  2. bazı noktalar anlaşılmıyor notlardan, toplantının bir kısmında bulundum ama o kısımları bulunmayan biri yazılardan tam olarak anlayamaz, benim diğer kısımları anlayamadığım gibi. rektörden istenen yazılı açıklama gibi, bir de siz madde madde rektörün cevaplarını özetleseniz, süper olacak.
    misal, starbucks kapatılırsa orası tekrar kiraya verilemez tamam da, hizmet içi kullanımı için tam olarak ne dedi? verilecek tazminat ne kadar? vermeye yanaşacak mı?
    remedial için kural var diyor, kuralı değiştirme yetkisi kimde? kural olduğunu biliyoruz, değiştirilsin diye çağırdık, kestirip attı.
    msü hukuksuzca bir iş mi yapıyor yemekhanesiyle?
    bir çok soruyu atladı zaten rektör, bu da moderasyona bir eleştiri, 6-7 soruya bir cevap hakkı veriliyor rektöre, o da işine gelmeyen kısımları atlıyor her seferinde, somut cevaplar vermiyor, doğru düzgün sıkıştırılamadı. eyvallah eşitiz orada hepimiz de, iki taraf var ve soru ve sorunlara cevap verecek taraf tek kişi olarak rektör, 6 sorudan sonra biz bile unuttuk ilk soruyu, o da atladı bir dolu şeyi doğal olarak.

    YanıtlaSil
  3. ve rektör hala "onu oraya açarak yanlış yaptık, düzeltmek için elimden geleni yapıcam" gibi bir şey demiyor, diyemiyor. yapılanı yanlış olarak kabul etmiyor, onca kez üniversitede yer yok dedi, bu notlarda yer almamış ama arada "starbucks da olsun, simitçi de olsun, koca kampüs" gibi bir ifade de kullandı.

    YanıtlaSil